Pay Per Click Management

Google Adwords - Betalt kun for hver besøgende

Google Adwords betal per klik løsning har en øjeblikkelig virkning og giver dit mærke en meget større rækkevidde og eksponering som følge af eksponering på første side på større søgemaskiner

Vores kampagnestrategier er designet til at imødekomme vores kunders behov og deres markedsforhold. Vi tilbyder up-to-date, Pay Per Click-tjenester, der omfatter: Paid Search Ads, Video Advertising, Displayannoncer, PPC Remarketing og Social Advertising.

Vi leverer resultater, der hjælper vores kunder med at nå deres forretningsmål. Vi administrerer vores kunders konti dagligt og overvåger budpriser og budgetter for at sikre, at vi maksimerer afkastet.

Vores fremragende resultater skyldes vores komplekse og skræddersyede tilgang, der indeholder en detaljeret oversigt over vores kunders forretning og ambitioner for Pay Per Click-annoncering samt en gennemgang af muligheder med en prioriteret liste over anbefalede aktiviteter.

Betalt søgeannoncering

Få et positivt ROI gennem vores PPC-søgeannoncering. Brug penge klogt og brug den mest målrettede og omkostningseffektive form for reklame.

PPC Remarketing

Vend dine værdifulde 'potentielle kunder' til 'loyale kunder'. Vores team af professionelle hjælper dig med at genoptage brugere, der har udtrykt interesse ved at udvikle en strategi, som vil opfylde alle dine behov.

Facebook Annoncering

Har du brug for at skabe opmærksomhed omkring dit brand, produkt eller service? Vi udvikler en social reklamestrategi, der skal opfylde KPI'er og dine mål.

Display Netværk Annoncering

Vi tilbyder individuelle markedsføringsstrategier for at øge eksponering, engagement og konverteringer af varemærker. Vi klarer med succes både direkte reaktionskampagner og brand awareness campaigns.

YouTube Annoncering

Vi er eksperter i onlineannoncering. Vores team er klar til at hjælpe dig med at opnå den konkurrencemæssige fordel ved at oprette videoannoncer, som vil øge dit varemærkes tilstedeværelse.

Vi har fået nok erfaring til at skabe prisvindende kampagner på Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter og YouTube.

Vores Referencer

420

PPC Management Provided

213

Paid Search Advertising

17

Video Advertising Projects

141

Display Advertising Campaign

98

Successful PPC Remarketings

315

Social Advertising Projects

Fortæl os om dit projekt

Lad os hjælpe dig med at få din virksomhed online og vokse den med lidenskab.

Kontakt os i dag og få maksimal afkast af dine investeringer.

Kundeudtalelser

Fields marked with an * are required

(Valgfri)

(Valgfri)

Venligst lad os vide, hvilke ting der skal kontrolleres, og det bedste tidspunkt at kontakte dig via telefon (hvis det leveres).